Om frk. West

Frøken West, det er mig.

Jeg hedder Britt, jeg er fra den fremragende årgang ’80, og jeg elsker bøger.

Siden jeg i børnehaveklassen (ja, det hed det dengang!) knækkede læsekoden, har jeg tygget mig igennem et utal af skønne bøger, og jeg samler i den grad på gode læseoplevelser. Fremover vil jeg dele mine læseoplevelser med jer her på bloggen.

I mit civile liv er jeg uddannet cand.mag. i dansk/nordisk sprog og litteratur og engelsk, og jeg arbejder i en virksomhed, som beskæftiger sig med sprog og sprogteknologi. Sproget i bøgerne betyder meget for mig, og jeg nyder, når en forfatter virkelig formår at skrive, så man glemmer tid og sted. Jeg bliver ligeledes voldsomt irriteret, når sproget er fladt og kedeligt, og hvis der ikke er læst ordentlig korrektur, kan det virkelig ødelægge læseoplevelsen. Det går bare ikke!

Jeg er mor til Jonathan, som mere er gamer- end læsehesttypen. Han elsker dog højtlæsning, så det benytter jeg mig af, og sammen tager vi på eventyr i så mange børnebogsuniverser som muligt.

Jeg synes egentlig, at jeg læser meget bredt, men mine favoritgenrer må alligevel være krimi, fantasy, YA og børnebøger.

Vel mødt – jeg håber, du vil følge med mig ind i bøgernes forunderlige verden!